Syiling terbaru dalam blog

get this widget here

Thursday, 9 August 2012

(Error and Rare) Pencarian syiling bermula...

Segalanya bermula sejak April 2011. Tengah sibuk-sibuk cari info tentang Dinar Iraq, terjumpa satu pose di http://lunaticg.blogspot.com/. Tiba-tiba terbaca satu artikel tentang duit syiling. Hhmm... menarik juga.. besandarkan pengetahuan yang sedikit... asal jumpa syiling parlimen je terus simpan dalam tabung dan Nsdk asing-asingkan ikut tahun. Akhirnya berlambak-lambaklah duit syiling kat rumah.

Bila dah banyak mulalah terfikir nak jual... Yang buat Nsdk patah semangat tauke kedai syiling lama tu nak beli dgn harga seringgit untuk sekeping duit 50sen. Langsung tak jadi jual sebab jauh sangat dengan harga katalog. Masa tu Nsdk memang tak tahu apa makna UNC/BU/VF. Rupa-rupanya ada kategori-kategori syiling yang ada value".

Nsdk terus buat carian di laman web dan jumpalah beberapa maklumat tentang syiling error dan sebagainya. Walau apa pun nak ucap terima kasih pada lunaticg.blogspot.com yang menjadi pencetus pada Nsdk. Sejak mengenali syiling error Nsdk terus terpikat dan menjadikan blog-blog sifu sebagai garis panduan. Dgn bantuan anak buah semalam 9.8.2012 terhasillah blog nie. tq Ira. Nsdk akan cuba uploadkan syiling-syiling error untuk perkongsian bersama. Saya budak baru belajar.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komen PengunjungTotal Pageviews